menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Helmond weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Helmond

Een kundige Mediator uit Helmond helpt u graag verder.

Mediators Helmond: de werkwijze

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die partijen in een conflictsituatie helpt om weer samen in gesprek te komen en te zoeken naar een voor allebei de partijen acceptabele oplossing. Een mediator zal nooit een partij kiezen en zal ook nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Hij of zij luistert voornamelijk naar de mening van allebei de partijen en zal vervolgens proberen de problemen duidelijk te krijgen. Het doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor beide partijen aanvaardbaar is. Later kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een rechtsgeldig document. Op die manier kan men voorkomen dat er op een later tijdstip weer een conflict zal ontstaan.

Conflictsituaties van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Helmond biedt oplossingen.

Conflicten komen veel vaker voor dan u zult denken. Geschillen waar men geen oplossing lijkt te kunnen vinden. Relaties worden slechter en men is niet meer bereid naar elkaar te luisteren. De meningen van de betrokken partijen verharden. De gang naar bijvoorbeeld een advocaat is in dit soort gevallen niet nodig.

Mediation, of bemiddeling bij conflicten in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig ingezet en wordt steeds populairder. Vaak wordt mediation nu gebruikt als de eerste stap naar de oplossing van een onenigheid.

Men kan de hulp van een mediator uit Helmond onder meer inschakelen voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • conflicten tussen werkgevers en werknemers
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • conflicten met overheidsinstanties
562
Klanten geholpen met mediators vergelijken
4.631
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Helmond

Heeft u een zakelijke mediator uit Helmond nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Helmond of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Helmond.

mac
mac
img

Ik ben Bert-Jan Peterse, regiomanager in Helmond. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Helmond.

Op zoek naar professionele mediators uit Helmond?

Het is te aan te raden een mediator te kiezen die is aangesloten is bij Professionals Helmond. Wil een mediator ingeschreven worden in ons register, dan dient deze aan een aantal standaard kwaliteitseisen te voldoen. U weet zeker dat u in zee gaat met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze is aangesloten bij Professionals Helmond. U kunt er tevens zeker van zijn dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridische ellende. Bij een rechtszaak is er maar één iemand de winnaar; bij een mediation proces komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt snel verschillende mediation offertes opvragen, gewoon op onze site. Zo kunt u de mediators vergelijken en besluiten met wie u wilt samenwerken. Misschien de voordeligste? Of wellicht een mediator bij u in de buurt?

Het grootste voordeel van betaalbare mediators in Helmond is, dat alle partijen het op den duur eens worden en alsnog een oplossing vinden waar allebei aan gewerkt hebben en waar beide partijen achter staan. Een uitspraak van de rechter moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat zal zeker niet zondermeer in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Helmond te zeggen hebben!

img

Sibren Witting

Duidelijke afspraken gemaakt met de Mediator die Professionals Helmond voor mij had gecontacteerd. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd waardoor het uit selectieproces eigenlijk heel simpel was. Ik ben super tevreden over de dienst die Professionals Helmond aanbied.

img

Heleen Bolks

Ik ben erg te spreken over de service van jullie. In een korte tijd had ik een nieuwe Mediator die 100% begreep wat ik wil!

Professionals uit andere branches in Helmond

Let's Talk

Bij Professionals Helmond staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier