menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Helmond weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Helmond

Een kundige Payroll uit Helmond helpt u graag verder.

Is payrolling in Helmond iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Helmond of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Helmond een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Helmond u het voordeligst uit bent.

516
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
4.631
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Helmond

Professionele payrollbedrijven uit Helmond

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Helmond. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Bert-Jan Peterse, regiomanager in Helmond. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Helmond.

Soepeler ondernemen door middel van payroll

Bent u werkzaam in een sector waar veel werknemers werken met een tijdelijk of flexibel contract? Dan kan payroll bijzonder gunstig voor u uitpakken. Doordat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een flexibeler contractduur mogelijk. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een werknemer in vaste dienst nemen, wanneer u deze medewerker zelf in dienst heeft genomen. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. Een medewerker mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze werknemer in vaste dienst moet nemen.

Voor u als ondernemer en uw medewerker kan een langer tijdelijk contract zeer gunstig zijn. Bijvoorbeeld studenten hebben geen behoefte om een vast contract te ondertekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo van belang. Toch kunnen zij tijdens hun gehele studieduur verzekerd zijn van een bijbaantje en u kunt middels een langere termijn goede medewerkers langer aan uw onderneming binden.

U blijft volledig de controle houden zodra u kiest voor een payrolling constructie, en u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en personeels- en salarisadministratie. Vraag daarom vlug uw offertes van verscheidene payroll bedrijven uit Helmond aan, zodat u vlug van uw werkgeversrisico’s af bent.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Helmond te zeggen hebben!

img

David Oude Hoeven

Het allerbelangrijkste voor mij is transparante communicatie. Door de hulp van Professionals Helmond ben ik uitgekomen bij een deskundige Payroll. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie hulp!

img

Sien Oogink

Door Professionals Helmond heb ik heel snel een aantal degelijke payroll bedrijven gevonden waar ik veel vertrouwen in heb. Na het ontvangen van de verschillende offertes heb ik een tweetal van de bedrijven opgevolgd om op gesprek te komen. De gesprekken waren goed en ik heb er vertrouwen in dat de gekozen partij de juiste keuze is voor mij.

Professionals uit andere branches in Helmond

Let's Talk

Bij Professionals Helmond staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier